Vabljeni k vpisu v tečaj risanja vzorcev za klekljanje

Ljubljana, 21.09.2020


Aktualne podrobnosti o delavnicah v letu 2022 so objavljene na povezavi Vpis v jesenski tečaj risanja 2022

Oktober je mesec, ko se v moji prodajni galeriji začnejo jesenski tečaji.

Zaradi zaostrenih zdravstvenih razmer bodo tokrat potekali v nekoliko prilagojeni obliki, zaradi prostorskih omejitev novih prijav v tečaje klekljanja žal ne sprejemam.

Lepo pa vas vabim k vpisu v Tečaj risanja vzorcev za klekljanje, ki bo zaradi večje varnosti udeležencev potekal nekoliko drugače: kot kombinacija domačega dela po navodilih in 10-ih individualnih korektur.

Po tem sistemu sem že izvedla 2.polovico tečaja risanja letos pomladi, odziv je bil zelo dober in rezultati tudi – opažam, da je morda tak način dela celo boljši, saj je risanje doma zagotovo bolj sproščeno. Na korekturah nato pogledamo, kaj je nastalo in vnesemo morebitne popravke, na koncu pa dobite še podrobna navodila za naslednjo temo-v ustni, pisni in pri nekaterih temah tudi v video obliki, da si jih lahko med delom po potrebi kadarkoli ponovno preberete ali pogledate.

Tečaj se začne 1. oktobra, ko po mailu prejmete navodila za prvo temo. Korekture bodo potekale ob petkih popoldan (oz.- če vam to ne ustreza - po dogovoru tudi drugače) v moji prodajni galeriji na Krakovski ulici 22 v Ljubljani, točen urnik in razpored bom določila naknadno, v dogovoru z vsemi udeleženci. Prvič bi se tako srečali v petek, 9.10. in nato še 9x.

Cena tečaja je 120,00 evrov, možno je tudi plačilo v dveh obrokih.

Za več informacij in prijavo me lahko pokličete na 031 285 386 ali mi pišete na info[at]idrijalace.org

  • Tečaji risanja vzorcev kleklanja jesen 2020

 


Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024