Vabilo v pomladne tečaje klekljanja

Ljubljana, 11. februar 2015


Aktualne podrobnosti o delavnicah v letu 2022 so objavljene na povezavi Vpis v jesenski tečaj risanja 2022

V drugi polovici februarja se v moji prodajni galeriji na Krakovski ulici 22 v Ljubljani spet začenjajo 15-urni klekljarski tečaji. Nadaljevalna skupina je že oblikovana, po potrebi pa bomo oblikovali še kakšno dodatno. V primeru zadostnega zanimanja bomo pričeli tudi z začetno skupino.

Seveda bomo tudi tokrat klekljali po mojih avtorskih vzorčkih, zasnovanih na pomladno-velikonočno temo, osrednja tema nadaljevalne skupine pa bo čipka kot nakit.

  • ucenje klekljanja zeleni prtick
  • tecaj klekljanja knjizno kazal
  • tecaj klekljanja pisani pirh
  • klekljarski tecaj piscance
  • vijolica s srcko
  • klekljanje zajcek in srce

Tečaj se bo odvijal enkrat tedensko v večernem času (okvirno med šesto in pol osmo uro), kot cikel desetih srečanj po uro in pol. Skupine tečajnic/tečajnikov so majhne (do pet oseb), zato je vsak deležen posebne pozornosti, kar omogoča hitrejše napredovanje.

Tečaji klekljanja se bodo predvidoma pričeli v drugi polovici februarja, točen datum in dan v tednu pa bomo določili skupaj.

Na fotografijah si lahko ogledate nekatere izdelke, nastale na lanskem pomladnem začetnem tečaju „Pomlad v idrijskem risu“.

Za vsa vprašanja sem dosegljiva preko telefona in mejla ali osebno, v času delovnih ur moje prodajne galerije na Krakovski ulici 22. Vesela bom vaše udeležbe ali posredovanja informacije o tečajih vsem zainteresiranim!


Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024