Poletni tečaji in delavnice klekljanja

Ljubljana, 15.junij 2016


Aktualne podrobnosti o delavnicah v letu 2022 so objavljene na povezavi Vpis v jesenski tečaj risanja 2022

Vroči poletni dnevi sicer ne veljajo kot najbolj primeren čas za klekljanje, ker pa je poletje tudi čas dopustov, ko lahko nekaj več časa namenimo konjičkom in osvajanju novih znanj, sem letos prvič pripravila ponudbo poletnih tečajev in delavnic. Na voljo so naslednje možnosti:

Začetna vikend delavnica klekljanja

  • poletni tečaji klekljanja 2015

10-urna začetna delavnica klekljanja se bo odvijala dva zaporedna vikenda, ob petkih zvečer in sobotah dopoldan - po dogovoru pa lahko tudi drugače, npr.med tednom, v dopoldanskem ali večernem času. Na delavnici boste spoznali osnovni tehniki idrijske čipke, kitico in idrijski (ozki) ris ter sklekljali svoje prve čipke.

Delo bo potekalo v zelo majhnih skupinah, do največ pet oseb.

Možna (okvirna) termina sta:

in

Poletna klekljarska praktika z učenjem

  • delavnica klekljanja za turiste 2015

je namenjena vsem tistim, ki:

Praktika bo predvidoma potekala ob četrtkih, med 18. in 19. uro.

Hitre klekljarske delavnice za turiste

so namenjene obiskovalcem, ki bi se med svojim obiskom Ljubljane želeli preizkusiti v kljekljanju, kot eni od najbolj značilnih slovenskih obrti. Posamezna delavnica traja le 3 ure, kar pa je dovolj, da se udeleženci spoznajo z idrijsko čipko, osnovnimi principi klekljanja in s pomočjo mentorice ustvarijo svoj lasten, izviren slovenski spominek - idrijsko čipko.

Vse naštete dejavnosti se bodo odvijale v moji prodajni galeriji Tina Koder avtorska idrijska čipka na Krakovski ulici 22 v Ljubljani, v primeru zadostnega števila prijav. Za več informacij me lahko pokličete na tel.št. 031 285 386, mi pišete na mejl info@idrijalace.org ali pa se osebno oglasite v moji prodajni galeriji, kjer so vam na voljo tudi letaki z vsemi potrebnimi informacijami.


Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024