Vabilo v jesenske tečaje klekljanja


Aktualne podrobnosti o delavnicah v letu 2022 so objavljene na povezavi Vpis v jesenski tečaj risanja 2022

S prihodom hladnejših dni in daljših večerov se spet začenjajo 15-urni klekljarski tečaji v moji prodajni galeriji na Krakovski ulici 22 v Ljubljani. V primeru zadostnega zanimanja bomo oblikovali dve skupini, začetno in nadaljevalno. Klekljali bomo po avtorskih vzorčkih, ki bodo tokrat zasnovani na jesenskih motivih, med katere se bo vpletel tudi že kakšen božično-novoletni, primeren za praznična obdarovanja.

Na začetnem tečaju bomo osvojili osnove klekljanja, se najprej spoznali s klekljarskim priborom, nato navili sukanec na kleklje, jih povezali v pare...in začeli s klekljanjem po vzorčkih v tehniki idrijskega risa, ki so tehnično posebej prilagojeni prvim klekljarskim korakom.

  • tečaj klekljana
  • tečaj klekljana
  • jesenska dekoracija

Na nadaljevalnem tečaju bomo osnovno znanje idrijskega risa nadgradili z novimi tehnikami kot sta sukani ris in polpremet, utrdili bomo vogale v idrijskem risu, se naučili kakšno polnitev iz kitic in še kaj.

Tečaj se bo odvijal enkrat tedensko v večernem času (med šesto in pol osmo uro), kot cikel desetih srečanj po uro in pol. Skupine tečajnic/tečajnikov so majhne (do pet oseb), zato je vsak deležen posebne pozornosti, kar omogoča hitrejše napredovanje.

Tečaji se bodo pričeli v prihodnjem tednu (20-24.10), točen datum oz.dan v tednu pa bomo določili skupaj.

Za vsa vprašanja v zvezi s tečaji sem dosegljiva preko telefona in mejla ali osebno, v času delovnih ur moje prodajne galerije na Krakovski ulici 22. Vesela bom vaše udeležbe ali posredovanja informacije o tečajih vsem zainteresiranim!


Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024