Razstava sodobnega nakita in likovnih del v Galeriji Meduza 2

Piran, 11. junij 2014

11.junija zvečer smo se zbrali v že čisto poletno razgretem Piranu, na otvoritvi prodajne razstave sodobnega nakita in likovnih del, ki jo gosti galerija Meduza 2.

V tem prijetnem, majhnem razstavnem prostoru Obalnih galerij v samem centru Pirana, so na ogled unikatni kosi nakita priznanih slovenskih oblikovalk - Sandre Kocjančič, Rosanne Raljević Ceglar, Mire Ličen Krmpotić, Romane Toš, Anje Sterle, Almire Sadar, Urške Hvalica, Ane Lazovski, Vanje Mihelič, Urše Zajc, Ande Klančič in Tanje Zorn Grželj.

  • Tina Koder Grajzar - Razstava Galerija Meduza 2 Piran
  • Razstava Galerija Meduza 2 Piran

V to dobro družbo sem bila povabljena tudi sama, na razstavi se predstavljam s kolekcijo nakita iz avtorske idrijske čipke z motivom kačjih pastirjev.

Meduza 2 je - kot so napisali na svoji spletni strani - trenutno v Sloveniji edina galerija, v kateri je zbranega največ sodobnega nakita slovenskih oblikovalk. Ob privlačnih modnih dodatkih pa so v galeriji na prodaj tudi likovna dela manjših formatov ter dekorativni izdelki iz keramike in stekla.

Razstava bo odprta do konca julija, če se boste v teh poletnih dneh potepali po slovenski obali, lepo vabljeni na obisk!


Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024