Avtorska idrijska čipka je tokratna „Prava ideja”

Ljubljana, 13. februar 2013

Vabilo k ogledu oddaje Prava Ideja

Konec januarja sem prejela povabilo v oddajo Prava ideja, v kateri na TVSLO predstavljajo podjetnike z zanimivimi poslovnimi idejami. Očitno je ustvarjalce oddaje pritegnil moj izviren avtorski pristop k oblikovanju sodobne idrijske čipke. Povabila sem se zelo razveselila, saj ga dojemam kot priznanje mojemu dosedanjemu delu, sodelovanje v oddaji pa kot dobro popotnico za naprej.

  • Prava Ideja Avtorska idrijska čipka
  • Prava Ideja Avtorska idrijska čipka
  • Prava ideja dr.Janez Bogataj
  • Prava ideja

Ponedeljek, 28.1., sem tako preživela v prijetni družbi ekipe oddaje Prava ideja, s katero smo se odpravili na različne lokacije, kjer poteka moje delo. Začeli smo v Idriji, v Studiu Koder, kjer je moja mama spregovorila o začetkih moje poklicne poti. Nato smo se oglasili v Mestnem muzeju Idrija, kjer je gospa direktorica Ivana Leskovec pojasnila nekaj dejstev o idrijski čipki. Po vrnitvi v Ljubljano se nam je v prodajni galeriji na Krakovski ulici pridružil priznani etnolog, prof.dr.Janez Bogataj, ki je povedal nekaj besed o mojem delu. Snemalni dan smo končali za mojo domačo delovno mizo, kjer največkrat nastajajo novi vzorci za čipko, moj mož pa je spregovoril o najinem sodelovanju na področju spletnih strategij.

Na fotografijah si lahko ogledate nekaj utrinkov s snemanja, oddaja pa bo na sporedu na valentinovo, 14.2. ob 21.30 na TVSLO1.

Nekaj utrinkov iz oddaje

Nekaj utrinkov in povezavo, kjer si lahko oddajo ogledate, si lahko ogledate na sppodnjih povezavah:

Tina Koder Grajzar - gostja oddaje „Prava ideja”

Tradicionalno sreča moderno


Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024