Prestižne kopalke z idrijsko čipko, zlatom in kristali

Ljubljana, petek 27.08.2010

V petek, 27.8. 2010 ob 12h smo v prodajalni Zlatarne Celje v ljubljanskem BTC-ju predstavili unikatne kopalke »Razgaljeni prestiž«, ki v sebi združujejo slovenski nacionalni pridih in glamur.

Organizator dogodka je bila kreativna ekipa MK team v sodelovanju z manekenko Karin Škufca, kopalke je oblikovala Rika Zadravec, sešila Karmen Bergant, sama sem oblikovala in izdelala vstavke iz avtorske idrijske čipke, Zlatarna Celje pa je prispevala zlato ploščico, ki se pojavlja na zgornjem delu kopalk.

Oblikovalka bo predstavljeni kopalni komplet dopolnila še s kristali Swarovski, 17.septembra pa sledi dobrodelna dražba, na kateri bo ta dragocen izdelek prodan in izkupiček namenjen hematološkemu oddelku Pediatrične bolnišnice v Ljubljani.

Prestižne kopalke so pritegnile precej pozornosti, trenutno se vsi sodelujoči pogovarjamo o nadaljnjem sodelovanju pri izvedbi manjše kolekcije tovrstnih kopalnih kompletov.

Mogoče ste fotografijo kopalk Razgaljeni prestiž že zasledili v medijih, pobliže si jih lahko ogledate tudi na spodnji fotografiji.

  • Prestižne kopalke z idrijsko čipko, zlatom in kristali
  • Karin Škufca v prestižnih kopalkah z idrijsko čipko
  • Karin Škufca v prestižnih kopalkah z idrijsko čipko

Karin Škufca v prestižnih kopalkah Foto: Karmen Bergant in Miro Majcen

Vse pravice pridržane Tina Koder & Infotronika 2008-2024